hétfő, június 26, 2006

Surf!

Tegnap voltam szorfozni!
Azt gondolhatjatok, hogy nem arrol a nyamnyila kis windsurf-ozesrol van szo, hanem valodi, hamisitatlan kelifornyiai hullamlovaglasrol.
A viz kb 2 centi hideg volt, a hullamok harom meter magasak, a surfdeszka ahhoz eleg csuszos, hogy ne tudjak rajta felallni, ahhoz eleg tapados, hogy a hasamrol leszedje a bort.
A tobbit adjatok ossze magatoknak.

A kovetkezo hoborogni valom a svedekkel kapcsolatos. Nincs nekem veluk bajom, sot az egyikrol kiderult, hogy van 400 oraja vitorlan, es van egy sajat Pik20-a, szoval mar rossz ember nem lehet. Nade nem kellene oket ennyire elkenyeztetni. Amennyiben nem emlekeztek az en kalvariamra, javaslom, hogy olvassatok vissza par tucat bejegyzest, amikor a lakas es auto projektrol volt szo. Na ezeket most eppen viszik jobbra balra, csinaljak nekik az orvosit, meg az ujjlenyomatokat. Ovjak oket meg a szeltol is. Mondtam is a Pernillanak, hogy mit kell ezeket itt gardedamolni, ki veluk a valo vilagba, azt boldoguljanak ahogy tudnak. Erre nezett ram, hogy hat azt nem lehet itt csinalni, a novendekekkel torodni kell meg segiteni oket. En csak neztem ra sokatmondo tekintettel.

Egyebkent rajzolgatom a repulogepem rendkivul bonyolult rendszereit, meg tanulom a szobeli anyagat. Sokat ismet nem tudok meselni.
Azt javaslom, hogy ha akartok valamit olvasni tolem (mar persze nem megy a fejembe, miert is akarnatok, de hatha megis) kerdezzetek, ami erdekel, en meg megprobalok valaszolni.

Jah, es gratulaljunk Hegedus "Pappa" Zoltan repulogepvezeto-novendeknek, amiert a mult heten elment egyedul. Csak megjegyeznem, hogy a szokasokkal ellentetben, ez az egyeduli egy egesz evig van ervenyben.

Geri!!!
Elolvastad, mit irtal? Hat szerinted veszelytelen egy olyan leny, amelyik tobb tucat szemmel sasolja, hogy eppen hova kolbaszolsz? Lehet, hogy meg nem tudjak kiszivni az agyadat egyetlen harapassal, de van egy olyan sanda gyanum, hogy az evolucios kotyvasztokadban mar keszul az is. Pfujj!!
Adalek hozza, hogy a Nick meselte, hogy o sajat kezuleg gyilkolt meg ket csorgokigyot a kertjukben. ERTITEK!!!??? CSORGOKIGYOK!!!!
HAZA AKAROK MENNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En itt mar csak a tulelesre jatszom gyerekek.

Na Csovi

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

a szorfoles jo dolog. azt mondjak. lelki szemeim elott lepergett ahogy eppen csoben siklasz.... az atletikusan kidolgozott felsotesteddel.... mint keanu reeves es patrick swayze a holtpont-ban fuuh... palmafak feher, homok, izgato lanyok. most asszem jo neked ott.

G.

Névtelen írta...

Jah, kidolgozott felsotest.
Alakul am

Névtelen írta...

akkor ez a project most tulajdonképpen hogy áll? tata