kedd, június 06, 2006

Evridej lajf!

Laptop meg mindig nincs. Raadasul kisse be is tojattak a gatyamba, mert kozoltek, hogy ha nem a ventillator adta meg magat, lehet hogy az alaplapon egett ki valami tranzisztor (en sem tudom mi az, de a foszer ezt mondta, tehat biztos olyasmi aminek egy alaplapon lenyeges-fontos szerepe van), es akkor biza indul a hitelkartya-takarito bevetes. Igy aztan, most kisse elkeseredve varom az iteletet. Drukkoljatok.

Ettol eltekintve az egyetlen komoly emlitesre melto sztori, hogy beadtam a fekete nadragjaimat a tisztitoba.
Ez mar dofi, mi? Gondoljatok bele, eljovok ide a vilag masik vegere, a palmafas kelifornyaba, es az egyetlen, amit emlitesre meltonak talalok, a nadragjaim tisztitoba adasa. Te atya ur isten, mi lesz itt meg ezek utan, orr szorzet visszavagasa? Alhasi higieniai problemak reszletezese? Szanalmas...

Na probalkozzunk itt valami normal emberi kommunikacioval. A mai napon felhos idore ebredtek El Cajon lakoi. De nem am olyan Coastal Eddie-s felhoretegre, hanem kokemeny borult egre. Es ez meg semmi. Epp kedvenc dineremben uldogeltem (most, hogy az indianlany visszatert a keleti parti vadaszmezokre, ismet visszaterhetek elhanyagolt maganyomba), mikor szol az egyik pincer csaj, hogy kint esik az eso.
Hat en meg olyan elkerekedett szemeket, remult arckifejezeseket eddig elkepzelni sem tudtam. Onnan lehetett leszurni, hogy ki a valodi, tozsgyokeres Californiai, hogy remego szajszellel keresztet vetett, es egy gyors imat elrebegve hatarozottan kijelentette, hogy itt a vilagvege, es mindannyian perceken belul borzalmas kinok kozott fogunk lassan es fajdalmasan elpusztulni.
Latom, hogy nem nagyon ertitek, es azt gondoljatok, hogy a Kocsmapilota, megint valami komoly alkoholmennyiseget tartalmazo italtol korlatozva csapong itt nektek. Na, elmagyarazom. Mult het hetfon hivatalosan elkezdodott a Hurrikan szezon. Ez szamunkra teljesen irrelevans, es csak azert irtam le, mert olyan jo veszjosloan hangzik, hogy hurrikan. Ha turbulencia szezon lenne, az meg csak fokozna az elvezeteket. Ami viszont szamunkra is lenyeges, hogy most hetfon, tehat tegnap, hivatalosan is elkezdodott a tuz-szezon. Ha az ember nemtorodom gyermeke nagy neha ott az europai kontinens legkellosebb kozepen bekapcsolja a CNN-t lathatja, hogy Californiaban, Floridaban, Arizonaban vagy Tennessee-ben minden evben eg par szaz hektarnyi erdo. Az elmult hetveget figyelembe veve ez meg csak nem is meglepo. 38 fok anryekban (dehat, ahogy a klasszikus vicc mondja vala, hol volt itt arnyek), es a relativ paratartalom megitta a vizet a poharambol (ertsd konvergalt a nullahoz). Tehat a helyi ember ahhoz hozza van szokva, hogy junius elsejen felkeszuljon a tuzhalalra, DE HOGY VIZSCSEPPEK HULLJANAK AZ EGBOL, az meghaladja szerencsetlen amerikai amugy sem tulbonyolitott agytekervenyeit.

Najovan, most el kell kezdenem tanulni.
Jaj, nem is meseltem van honlapom!!!
www.kocsmapilota.extra.hu
Kiraly, mi?

Csovi

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Itt még tart a monszun , bár a hétvégére hazudozik valami kis javulásról. Peti miután hazaértél abból a bizonyos vendéglátóegységből meghitt kuckód magányába írd már meg, hogy arra a nagy böhöm kocsira amiről valamelyik ókori bejegyzésedben írtál hogyan sikerült szert tenni.

Bozótharcos

Névtelen írta...

TePeti! a veboldaladdal ismet nagyot alkottal! versenyeztetni fogom a vilag 8dik csodaja kitunteto cimert. akkor lesz am a nagy rohoges!

a hamburger hizlal.

Gergo