hétfő, július 31, 2006

Vissza a civilizacioba

Haligali evribadi!

Orulok, hogy meg megvagytok. Visszatertunk Ohioba. Innen egy nyilvanos gepen tudok netezni, ami eredetileg a repcsik foglalasara lett kitalalva, meg esetleg az idojaras lecsekkolasara, de egyertelmuen nem blogolasra, ugyhogy majd jelentkezem idoszakosan, de kepeket, majd csak Dagobol (ertsd: San Diego, Leon Uris: Meghalsz Tengeresz c. regenye utan szabadon) fogok tudni feltolteni. Egyelore ugy nez ki, a repteren fogok qvaszkodni, meg repulgetni augusztus 9-ig, akkor megy a gepem vissza a nyugati civilizacio partjara.

Gyors postabontas.

Sis: kosz a tamogatast, egy ilyen jofej emberkevel elboldogulok magam is, majd ha tobbet osszegyujtok, jol jon a tamogatasod. Ugy tunik, egyebkent megunta a blog olvasast, amiert oszinten nem is nagyon tudom karhoztatni.

Geri: Nem tudtam Oshkoshbol irni, azert frissult keveset (ertsd: egyaltalan NEM) a blog, de azt nem ertekelted, hogy faradhatatlanul irtam Pittsburgh-bol, Minneapolisbol, SOT a repcsirol is.

DGellert bajtars: Mail ment, ha kozerdekunek itelem kerdesedet blogban valaszolok, egyebkent pedig levelezopartnerekke valunk.

Most megyek, mert ki kell talalnom, hol alszom meg.
Hja nehez a VALODI qvaszok elete.

Pussz mindenkinek, koszonom hogy vagytok nekem :-D) <-- ez egy smiley tokaval, sajat kreacio. Jo, mi?

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Türelmetlenül várom a képeket aug 9-ig :)


Pussz
Meow

Névtelen írta...

Szia Bratyesz, érezdd jól magad Oshkoshban, na meg jó repdesést! Azért ha visszatérsz a civilizációba, akkor nem lenne rossz beszélni, mert lenne pár dolog amit meg kellene beszélni a túránkkal kapcs!

puszaaaaaa
Sis

Névtelen írta...

Reklamáció:

1.Igazán szóvá tehetnéd, hogy milyen dolog az, hogy egy reptéren niss wireless internet csatlakozási lehetőség..
2.Keresd meg a kinti telefonon és töltsd fel :) Elsősorban takarékossági szempontokból (magadnak).
3. Aug 9-et meg hozdd előbbre pár nappal, beszélj a Nagy Emberrel ott fent, hogy morci leszek, ha nem intézkedik. 1 hét még túl sok.. türelmem meg nem határtalan :P
4. Többi óhajom és sóhajom meg tudod, de az várat magára :) Nagy Ember átrepíthetne vagy pár hónapon :-P

Csóóók

Meow