vasárnap, július 02, 2006

Lövészet

És csak, hogy kellőképpen összezavarjalak benneteket így hétfő reggel, rögtön külön bejegyzésbe fel is rakom a lövészeten készült, önmagukért beszélő képeket.

Sok nem látszik belőle, de itt épp Dennis lő az M16 A2-vel, előtérben az én M16 A4-esem, mellette 20 lőszert tartalmazó tár


Ugyanaz a felállás más szögből


A szer. M16 A2-vel. A váll- és hátizomzat szériafelszerelés


Totális koncentráció


A mesterlövész készen áll a cél megsemmisítésére


Számodra csak egy M16 A2, de ha én így kacsintok rád, jobb ha rögtön feladod, mert hiába is menekülnél


Tiszta lövöldözős játék, nem?

Rambo pedig bekaphatja!

Nos, ez volt a mai nap eseménye. Ha minden igaz, nem ez volt az utolsó alkalom. Egyébiránt érdekes élmény volt kipróbálni az M16-ost, meg megtapasztalni az amerikai lőtér "feeling"-jét. Hiszen azt jól tudjuk, hogy a lőfegyverek ugyanúgy az amerikai életformához tartoznak, mint a bazi nagy autók, vagy a már említett barbecue. Ezzel kapcsolatban pedig azt kell hogy mondjam, hogy a nagy számok törvénye alapján az amerikaiak a lőtéri viselkedése messze felülmúlja az élet egyéb területén tanusított kulturáltságukat. Ismerik a fegyvereiket, betartják a szabályokat, egyszóval a cowboy jenkik, és a bazinagy puskáik mellett nagyobb biztonságban éreztem magam, mint otthon a lőtéren.

Érdekes volt az biztos.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

ez nem lövészeti kérdés, hanem Oshkosh: arra az igen kicsi reptérre hogy fogod tudni letenni a ti gépeteket? foglaltatok már helyet? fényképezőgép meg egyebeket vigyetek mert istentelen sok látni való lesz ám ott! és nem csak a csajok!
ölel T

Névtelen írta...

Így ismerjük meg az amerikai életformát elsőkézből. Csak tudnám hogy van mindenre idejük. Én teljesen meg vagyok csúszva, melózni kell, repülni meg ugye muszály, főleg ha fizetnek is érte.
Ja és akkor még a csajozás tartósabb formáiról nem is beszéltünk amit a szakirodalom stabil barátnőnek esetleg komolyabb formában menyasszonynak nevez. A viselkedése már-már sárkányos (szintén repülőeszköz, nem is rossz) de a termete még gazella ezért egyenlőre elnéző vagyok jellembeli gyengeségevel szemben, szóval ezzel a csajozós programmal azért óvatosan kell bánni. Olyan ez mint az ivás, csak mértékkel.

Bozótharcos