szerda, október 11, 2006

Nyuxi van mar...

Jovanmar gyerekek, ertem en, hogy nem frissult a blog vagy egy hete, de egyreszt lusta voltam, masreszt nem volt kedvem. :-)
Az igazsag az, hogy nem nagyon mukodott a netem, konkretan ot percenkent ledobott, es volt itt a svedeknel par ezer dollaros tartozasom, amit ameddig nem rendeztem, nem nagyon akartam mutatkozni. De most mar minden rendben, lealkudtam a dolgot, meg minden, ugyhogy megint leszek majd. Ja, es megjavult otthon is a net.
Elsokent hadd mondjam el rogton, hogy meg fogom valtoztatni az e-mail cimemet. Nem akarok senkit megserteni, nochdazu lehulyezni, de nem tudom mennyi kreativitas szukseges ahhoz, hogy ha valaki (aki raadasul magyar) tudja a nevem, a nekem cimzett csomagra azt irja, hogy Peter Carpentair.
Az tortent ugyanis, hogy az uj cimemre (ha netan valaki kedves hangu levelet, netan elmaradt szuletesnapi ajandekot szeretne kuldeni, a cim: 788 S. Magnolia Ave, App 32, El Cajon, California, 92020) kuldtek egy csomagot Peter Carpentairnek. Erre beallit a postara szereny szemelyem, es Acs Peter neven szeretne atvenni a cuccost, ugy, hogy a szemelyijen egy teljesen mas cim szerepel.
A postai alkalmazott nagy, szomoru bociszemekkel ramnezett. Szent meggyozodese volt, hogy teljesen es totalisan nem vagyok komplett. Hogy asszondja: Nem tudna egy olyan papirt mutatni nekem, ahol legalabb EGYETLEN informacio megegyezik a cimzettevel? Mert igy hogy se a nev, se a cim nem jo, egy kicsit nehezemre esik atadni maganak ezt a csomagot.
Ha korrekt akarok lenni teljesen igaza volt. Mert azt nyilvan hiaba magyaraztam, hogy a "carpenter" magyarul "acs"-ot jelent, es en megtoldottam ezt meg egy "air"-rel mert en ilyen humoros gyerek vagyok. Alapvetoen en vagyok a hulye barom, hogy ilyen e-mail cimet valasztottam. Na mindegy, majd most az IQ-harcosokra valo tekintettel megvaltoztatom.

Amugy koszonom kerdeseteket minden remekul megy itten a napfenyes kelifornyaban. Voltam Magyar-hazban a Balboa parkban.
Hogy akarjam maganak fogalmazni... komoly elmeny volt. Az meg hagyjan, hogy mindenhol matyo himzes volt, meg rakott szoknya, meg menyecske ruha. A falnal egy akkora plazma TV-na amin normalis helyen a Star Wars redigitalizalt valtozata megy full-surround-ban itt egesz nap nepitancos heje-huja ment olyan fulserto hangerovel, hogy Darth Vader a sisakjan hallokeszuleket takarva, csuszott volna ki a helyisegbol. Nade ami felvitte a vernyomasomat... Az egesz nyomorult helyisegben nem volt egy szem fikarcnyi, poros, mocskos, lucskos nyamvadt terkep Magyarorszag jelenlegi allapotarol.
Most komolyan. Gondoljatok el. Hamburger Jimmy belep a helyisegbe, asszondj: Cool, itt vannak a hungry Hungarian-ok! es megprobalja kitalalni, hogy hol is van Magyarorszag. Szerintetek sikerul neki? NEM, vazze, mert a sok eszement Hungarista, Nagy magyar, magyar-magyar (aki ha mar ekkora magyar, nem tudom miert nem otthon kolti a penzet, meg fizeti az adojat, de ez egy masik, sokkal kenyesebb kerdes), telenyomta az egesz kocerajt Nagy-Magyarorszag terkepekkel. Jimmy gyerek hamarabb tudhatja meg a tortenelmi, kiralyi varmegyek pontos nevet, es elhelyezkedeset, mint hogy kis hazankat jelenleg a Fold nevu bolygo mely kontinensen kellene keresnie. Lehet, beviszek nekik egyszer egy europa terkepet. Velemenyem szerint az ilyen jenkiket jobban erdekelne, hogy ha legkozelebb Europaba mennek turazni, ugyan vegyek mar a faradtsagot, es ha mar Becsben jarnak (bocs Edi), inkabb Budapesten toltsenek egy kicsivel tobb idot. De nem fognak, mer azt hiszik, ha atmennek a hataron, ott mindenki eszementul veri a gumicsizmajat, korbe korbe ugral, hujjongat, es esetenkent feher halokontosben es fekete kalapban ostorral probalja szegeny kaliforniai csavo szemet kiverni.
Szo se rola, nincs nekem semmi problemam a magyar neptanccal, nepmuveszettel, nep-akarmivel. Sot, ennel sokkal jobban fel lennek haborodva, ha ezek hianyoznanak a Magyar-hazbol, nade hogy CSAK ez legyen... Ettol mar tifuszt lehet kapni!
Komolyan gondolkoztam rajta, osszegyujtok egy par LGT, Hobo, Illes, Metro, Omega CD-t es betorok veluk ejjel a hazba, es kicserelem oket a neptancra. Szerintem tisztara bejonne a jenkiknek.
Mondtak a szervezok, hogy 15 dolcsiert belephetek a klubba, es csutortok estenkent apolhatom a magyar gyokereimet. Nem akartam nekik mondani, hogy jelenlegi csutortok esti terveimben egy bennszulott nostennyel szeretnem apoltatni az egy szem, kokemeny magyar gyokeremet.

Ha mar itt tartunk.
Szoval Wulfran nevu francia haveromnak (Hofi-val elve, aki mikor reszeg voltam, a haverom volt :-) volt egy baratnoje. Aki amikor a csigazabalo, bekanyelo pasija mellett felemelte pillait, tekintete egy igazi magyar legenyre vetodott. Szep szall legeny volt ez. Vagy 100 kilo ulve, 185 centi ehgyomorra, es nadragja ingerlon dudorodott, ahol kell...
Ehh, a piszkos fantaziatok. Mondom, a penztarcatol kidudorodott a farzsebe.
Persze, mert a penztarca ki volt tomve a ki nem fizetett szamlakkal. De ezt persze nem tudta a lelkem, amikor a jol meno zeneszerzot lecserelte a csoresz novendekre.
A csoresz novendek meg nem tudta, hogy Kelly (csak hogy nevet is adjunk a vadmacseknak) utolso szabad esteje az lesz, amelyen legeloszor talalkoztak.
Mar megint mit vettem en a nyakamba. Kelly ugyanis egyetemre jar, mellette dolgozik, es emellett meg en is probalom uzemeltetni. Persze altalaban en maradok ki a dologbol, dehat panaszkodnivalom nincs, mert az eddigi egy-sex/kethavonta*az-sem-jo, gyok alatt (tul sok szor mindenhol) sinus (fantaziatlan-borzaszto-csajokkal)zarojelbezarva-nal ez a helyzet egy picivel sem rosszabb. Szoval ez van most epp.

Repulesrol annyit, hogy CPL elmeletbol akarok vizsgazni a heten, lehetoleg penteken, ma ejjel meg repulni kell majd. Azt is, hogy melyik barom talalta ki hogy ejnek evadjan repuljunk egy motorral hegyes-volgyes sivatagok felett, nem tudom, de beultetnem hatra magunk moge a gepbe, hogy ott fossa ossze a bokajat. Na mindegy, csak tuleljuk ezt is. Oktatom lelepett. John Ryan-nek hivtak, es jobban fosott meg nalam is. Asszem nem birta a sztorijaimat. Igy az iskola fopilotaja dontest hozott, es az egyetlen emberrel parositott ossze, akirol bebizonyosodott, hogy kepes jozan eszet megorizni egy velem elkovetett utvonal repules utan is.
Kitalaljatok?
Ugy bizony. Ismet Nick Richley baratunkkal hozott ossze a sors. Igy megint egymast farasztjuk a N9394D kabinjaban. Szoval halleluja, ismet belecsaptunk a pacik koze.

Es akkor az immar szokasos...
Postabontas

Gerykem, "antiblog"? Az az lenne, ha ti tobbet irnatok, mint en. Hal istennek ide meg nem jutottunk el, de elismerem, az utobbi idoben kicsit tobb volt a hallgatas, mint blogiras. Ott a ket pont, mostantol majd beletek is huzok kicsit.

Deske vazze! Tudom en, nem megszeliditeni, hanem meg... azon is rajta vagyok, dehat legy tekintettel arra a tenyre, hogy szeretve tisztelt szuleim is olvassak a blogot neha, igy eufemizmust kell alkalmaznom, ha arra akarok celozni, hogy "darabokra, szanaszet dugom a csajt". Remelem erted, hogy ezt igy itt ilyen formaban egyszeruen nem lehet leirni.

Mick!
Valaszodhoz ismetelten hozzatartozik, hogy az amerikaiak hulyek. Emlitettem, hogy amerikaban minden baromi nagy, kiveve az atlagos IQ-t. Nos az amerikai Whopper Jonny iq-janal egyetlen dolog kisebb...
az amerikaban repuloiskolat uzemelteto svedeke. Azok ugyanis agyileg teljesen es totalisan zoknik. Igy azt talaltak ki, hogy ne legyen hierarchia. Ezert minden novendek egy csikot hord. Az oktatok ket csikot hordanak, a senior oktatok harmat, a megalomanias, hulyebarom fopilotak pedig negyet. Kiraly. Ezek utan nincs hierarchia.
Normal helyen ez ugy szokott mukodni, hogy amig nincs meg a PPL, nincs csikod, utana kapsz egyet, Instrumentre kettot, CPL-re harmat, es oktatokent negyet. Ugyanis az mar a francot se erdekli, hogy ki a senior oktato, meg a fopilota... kulturhelyen. Mashol van akik ugy csinaljak, hogy vannak, akik arany szinu vallapot hordanak, vannak akik ezustot. Van ahol pl. az oktatok egyenruhaja kulonbozik a novendekeketol. Mindenhol megoldjak valahogy. Nalunk ezt sikerult kiotleniuk. Szerintem az egesz lenyege az volt, hogy a fopilotanak negy csikja lehessen. Szoval ez van. Ha ki akarsz okumlalni valamilyen csik-logikat, szolj nyugodtan, tele vagyok otletekkel.

Nah, de most leptem, mert ehen halok.
Pusszantas evribodi!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

na vegre! egy tokos bejegyzes! mindenki aki olvassa az aktualis ponyvasikereket, azaz lorinclaszlot es danbrownt, az tudja, hogy a csikok a ffiak egyenruhajan fallikus jelentessel birnak, ugyhogy ezek utan mar ne csodalkozz semmin, hanem probalj minnel tobb csikot osszeszedni! hatha attol tobb sikered lesz a csajoknal is :-D
Gergo

Névtelen írta...

Hordj tigrisbőr kacagányt lazán félvállra vetve, ettől szittya magyaros is leszel és csíkod is akad bőven. :-)

Bozótharcos

Névtelen írta...

Udv!

okt. 25-26 LAX!

Deske