vasárnap, október 09, 2016

Szet Frusztralom Magam...

Ahelyett, hogy osszedobnek egy bejegyzest a telefonon, hogy legalabb valamit lehessen itt olvasni, kb 15 postot toroltem, mert nem birtam ekezettel irni es a maximalista lelkem ettol teljesen magaba fordult. 

Tegnap ejjel viszont megvilagosodtam (ebben segitett a helyi 'Soproni Vilagos-ito' amit itt Brookly Lager-nek hivnak) es elhataroztam, pont leszarom az ekezeteket. 

 
Picture Copyright Pappa

A kies New Jersey-ben ulok egy hete. Szokasos eszmeletlen izgalmas eves szimulator kepzes volt ezen a masinan. Egy ev utan komoly elmeny volt erezni, mennyit felejtettem egy ev alatt. Szoval egy hetig beletemetkeztem a repcsi konyveibe es a vegere egesz jo lett minden. Atengedtek meg a vizsgan is (hihetetlen felelotlenseg, tudom). Osszefutottam itt egy Dán sraccal (amikor szukseges, tudom en ekezetet hasznalni) aki most csinalja a tipust es nalunk fog repulni. Ugyhogy visszatertem ahhoz amihez ertek es segitek neki a tipussal meg a szimulatorral.
 

Csak ugy tudok jol megtanulni valamit, ha oktatom, ugyhogy gyakorlatilag tiszta onzosegbol csinalom csak. 
Ha minden igaz ma este atmegyunk TEB-re kocsival, oda jon az egyik gep es M (a Dán srac) nyilvan kiugrik a borebol, hogy eloben lassa mivel fog itt par het mulva hasitani. 
Nagy elmeny ez!

 

szerda, szeptember 28, 2016

Úton, Útfélen

Ismét úton... Persze ez nem kellene, hogy komoly meglepetésként érjen, hiszen idestova 10 éve papírom van róla, hogy hivatásos "úton-levő" vagyok (nem összekeverendő az útonállóval, amivé majd akkor válok, ha pl. orvosi engedély hiányában alternatív megoldást kell keresnem a betevő falatok megszerzésére...)